Pondělí, 20 května, 2024
18.2 C
Litoměřice
DomůKulturaFestivalyLovosický GULÁŠFEST & slavnosti PIVA tuto sobotu na Václavském náměstí

Lovosický GULÁŠFEST & slavnosti PIVA tuto sobotu na Václavském náměstí

Lovosice – Guláš, hudba, přehlídka (nejen) regionálních pivovarů a skvělá zábava na Vás tuto sobotu 11. května čekají přímo v centru Lovosic. Na Václavském náměstí proběhne GULÁŠFEST & slavnosti PIVA. K mání budou guláše všeho druhu a také doprovodný program pro děti i dospělé. Akce startuje ve 13 hodin, vstupné pro všechny ZDARMA.

V průběhu odpoledne vystoupí například Taneční soubor Čtyřlístek z MŠ Terezínská, kapela Enkláva ze ZUŠ Lovosice, Wanastovi Vjecy revival nebo kapela Blue Rocket.

Nebude chybět ani populární soutěž amatérských kuchařů ve vaření guláše. Soutěžní guláše můžete ochutnávat od 14 hodin.

Pokud jde o pivovary, účast letos přislíbil například Biskupský pivovar u sv. Štěpána, Pivovar Litoměřice, mlékojedský  Hákův parní pivovar nebo mělnický pivovar Němý medvěd (který přiveze také nealko pivo).

Akci pořádá Svaz Maďarů Lovosice a Centrum kultury LOVOš.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -