Neděle, 19 května, 2024
14.5 C
Litoměřice
DomůObceVelké ŽernosekyRodinný den v Parku inspirace bude i s pohádkou a malým jarmarkem

Rodinný den v Parku inspirace bude i s pohádkou a malým jarmarkem

Velké Žernoseky – Park inspirace ve Velkých Žernosekách bude v sobotu 11. května patřit rodinám s dětmi. Přijďte si sem zasoutěžit, užít si pohádku z produkce Divadla Krabice Teplice a ochutnat regionální produkty. Zabaví Vás i tvořivá dílna, ve které si můžete vyrobit něco pěkného na památku. Akce bude probíhat od 10 do 16 hodin, vstupné pro všechny ZDARMA.

CS Beton hra nazvaná „NA BETON TO DÁME!“ s odměnami pro všechny úspěšné soutěžící začne v 10 a skončí v 15 hodin. Hra začíná u infocentra v Parku inspirace. Cílem hry je odpovědět na otázky a zkusit si doplňkové výzvy.

 Pohádka nazvaná Jeden rybník a dva vodníci, která je plná písniček a potěší hlavně děti předškolního a mladšího školního věku, začíná ve 13 hodin. Jarmark regionálních produktů bude probíhat po celý den. Ochutnáte například místní med a medové produkty, uzeniny, kávu od Zobana z Litoměřic a sýry z Držovic.

Občerstvení v Parku inspirace bude otevřené po celou dobu akce.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -