Sobota, 4 května, 2024
10.9 C
Litoměřice
DomůObceLibochoviceV Libochovicích se bude hledat „domácí@štěstí.hned“

V Libochovicích se bude hledat „domácí@štěstí.hned“

Libochovice – Michaela Dolinová, David Suchařípa a Iva Hüttnerová. Spolu na jevišti v Kulturním středisku U Tří lip v Libochovicích. Komedie, která vychází z populárního pořadu „Domácí štěstí“ s Ivou Hüttnerovou, se tady bude hrát už tuto neděli 28. dubna od 19 hodin.

Příběh Vás seznámí s manželským párem v krizi. Ona se věnuje naplno své manažerské práci, manžel skládá hudbu a stará se o domácnost i o její pohodlí. Nefunguje to. Pár si nakonec najme svéráznou hospodyni Vilemínu Gruntorádovou, která svou razancí dvojici převrátí život naruby. Komedie plná rad a mouder našich babiček, které ještě nic nepřekonalo, Vás zaručeně pobaví, potěší i dojme.

Napsal Jiří Just, režíroval Ondřej Kepka.

Lístky na představení ještě nějaké jsou a seženete je na www.vstupenky-libochovice.cz a také v Informačním centru v Libochovicích. V předprodeji lístek stojí 300,- Kč, na místě zaplatíte o 50,- Kč více.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -