Sobota, 27 dubna, 2024
11.7 C
Litoměřice
DomůSportFotbalParta z Litoměřic pořádá turnaj ve prospěch nadace Muži proti rakovině

Parta z Litoměřic pořádá turnaj ve prospěch nadace Muži proti rakovině

Litoměřice – To, že v Litoměřicích existuje parta, která si říká „ZEBYTOBYLKNÍR“ a ze všech sil podporuje projekt „Movember,“ jsme Vám už říkali. Pánové se každý rok nejen v listopadu snaží upozornit na rakovinu varlat a prostaty a také sehnat pro Movember – Nadaci Muži proti rakovině co možná nejvíc peněz. Peněz, které pak nadace použije mimo jiné na nákup přístrojů sloužících k vyšetření mužských pohlavních orgánů.

Týmu „ZEBYTOBYLKNÍR“ se, pokud jde o Movember, dlouhodobě daří. V loňském roce dokonce parta od zástupců  Movember – Nadace Muži proti rakovině získala ocenění a stala se 13. nejlepším Movember týmem v celé republice.

Jen v loňském roce parta „ZEBYTOBYLKNÍR“ projektu Movember – Nadace Muži proti rakovině zaslala 67 890,- Kč. To je téměř o polovinu víc než v roce 2022.

Své úsilí ve prospěch dobré věci teď parta chce ještě znásobit. Rozhodla se proto uspořádat MOVEMBER FOOTBALL CUP. Jedná se o turnaj v malé kopané (5+1), který se bude konat 6. července 2024 od 8 do 18 hodin na hřišti FK Litoměřicko, a jehož kompletní výtěžek (včetně prodeje občerstvení) půjde na již zmíněný Movember – Nadace Muži proti rakovině.

 Startovné je 1.600,- Kč za tým, přičemž přihlásit se hráči musí nejpozději do 30. června.

Udělat to můžete prostřednictvím e-mailu radek.schejbal@email.cz. Tým bude registrován až po úhradě startovného – číslo účtu:  206011119/0600

„Pro první tři týmy budou připraveny poháry a ceny a stejně tak pro nejlepšího hráče a brankáře turnaje. Každý tým obdrží ceny od našich sponzorů, nikdo neodejde s prázdnou,“ slibuje za tým ZEBYTOBYLKNÍR Radek Schejbal.

Podporu turnaji v tuto chvíli přislíbilo 26 firem a organizací, ceny vítězům předá přímo starosta Litoměřic Radek Löwy.

Celý výtěžek akce bude na účet projektu Movember – Nadace muži proti rakovině zaslán v listopadu.

MOVEMBER FOOTBAL CUP – odkaz na fb událost je ZDE.

O týmu ZEBYTOBYLKNIR jsme psali ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -