Sobota, 27 dubna, 2024
7.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceMezi finalisty ankety „Zlatý Ámos“ je i Dominik Simon z Lovosic 

Mezi finalisty ankety „Zlatý Ámos“ je i Dominik Simon z Lovosic 

Lovosice – O titul „nejoblíbenější učitel roku“ v celostátní anketě „Zlatý Ámos“ se uchází také Dominik Simon. Učitel, který na Základní škole Antonína Baráka v Lovosicích učí dějepis, zeměpis a informatiku, se dostal až do finále. Do letošního ročníku ankety bylo přitom nominováno 72 kantorů!

„Za největší úspěch svého učitelství považuju právě finále Zlatého Ámose, protože to je pro mě důkaz, že děti hodiny se mnou baví,“ uvedl Dominik Simon.

Dominik Simon může získat také titul „UČITEL SYMPAŤÁK.“ Stačí, když pro něj budete hlasovat ZDE.

Finále ankety o nejoblíbenějšího učitele je už tradičně spojeno s oslavou Dne učitelů, o ámosovské tituly bude tak šestice finalistů usilovat společně se svými žáky v pátek 22. března od 13 hodin v Kongresovém sále pražského hotelu Olšanka. Slavnostní oficiální korunovace je naplánována na sobotu 23. března na galavečeru Zlatého Ámose v pražském hotelu Ambassador, Zlatá Husa od 19 hodin. „Večer je zároveň poděkováním všem učitelkám a učitelům, kteří zvládli výuku tak, že si je jejich žáci oblíbili,“ řekl k 31. ročníku ankety její zakladatel Slávek Hrzal.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -