Sobota, 27 dubna, 2024
11.7 C
Litoměřice
DomůKulturaKoncertyNa Poutní slavnosti ke svátku Zvěstování Páně bude vystupovat Radůza

Na Poutní slavnosti ke svátku Zvěstování Páně bude vystupovat Radůza

Litoměřice – V prostorách kostela Zvěstování Panny Marie v Litoměřicích bude v sobotu 13. dubna od 16 hodin vystupovat zpěvačka Radůza.

Koncert se uskuteční v rámci  Poutní slavnosti ke svátku Zvěstování Páně a podpoří dobrou věc! Celý výtěžek ze vstupného totiž půjde na projekt Revitalizace kostela Zvěstování Panny Marie v Litoměřicích.

Zpěvačka, multiinstrumentalistka, skladatelka, textařka a spisovatelka Radůza začínala s převážně bluesově zabarveným repertoárem na ulici, kde ji v roce 1993 objevila zpěvačka Zuzana Navarová.

Komponuje scénickou i filmovou hudbu, píše texty a písně pro sebe i jiné interprety. Během své třicetileté kariéry Radůza vydala třináct sólových alb, dvě koncertní DVD, jeden soundtrack, tři audioknihy a získala tři prestižní ceny Anděl.

Projekt Revitalizace kostela Zvěstování Panny Marie v Litoměřicích můžete podpořit už teď – Severočeská galerie výtvarného umění totiž na postupnou obnovu kostela založila veřejnou sbírku. Transparentní účet veřejné sbírky: 6131854329/0800

Pohyby na účtu můžete zkontrolovat ZDE.

Informace k projektu jsou TADY.

Poutní slavnost ke svátku Zvěstování Páně pořádá Severočeská galerie výtvarného umění v Litoměřicích.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -