Čtvrtek, 2 května, 2024
19.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceHledá se nový provozovatel občerstvení na koupališti v Lovosicích

Hledá se nový provozovatel občerstvení na koupališti v Lovosicích

Lovosice – Technické služby města Lovosice hledají nového provozovatele občerstvení v budově občanské vybavenosti na koupališti v Lovosicích. Případní zájemci se mohou hlásit do 1. března, sezóna nájemci začne pravděpodobně 1. června – v závislosti na počasí – a bude pokračovat do cca 15. září.

Požadavky pronajímatele:

– Platné živnostenské oprávnění

– Hostinská činnost – Zkušenosti z oblasti gastra minimálně 3 roky (doloženo na základě zaslaných referencí s kontaktními údaji)

– Zaslání konceptu provozu občerstvení na koupališti společně s předpokládanou nabídkou občerstvení a nápojů vč. cen (max 3 strany A4)

 – nájemce se zavazuje nebytový prostor vybavit pro potřeby provozování občerstvení na své náklady – začátek a konec provozní doby určuje provozovatel koupaliště v návaznosti na předpověď počasí – zajištění pivních setů (stoly, židle, deštníky) pro posezení před bufetem

Smlouva bude uzavřena na 1 rok (tzn. jednu sezónu). V případě oboustranné spokojenosti je možné ji prodloužit až na pět let.

Minimální výše nájemného je stanovena 700 Kč/m2/rok + spotřeba energií dle odpočtových měřidel. Celkem se jedná o plochu 28,30 m2.

Požadavky na občerstvení: teplé a studené nápoje a drobné občerstvení.

Dotazy a žádosti k výše uvedenému záměru lze podávat písemně na sekretariát TSML, ul. U Stadionu, Lovosice, na e-mail: reditel@tslovosice.cz po dobu zveřejnění na webu TSML. Prohlídka prostor je možná po dohodě.

Půdorys pronajímaného objektu si prohlédněte ZDE.

Úvodní foto: ilustrační, archiv Litoměřicko24

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -