Neděle, 28 dubna, 2024
17.9 C
Litoměřice
DomůObceTřebeniceHledají se šikovní lidé z Třebenic a okolí!

Hledají se šikovní lidé z Třebenic a okolí!

Třebenice – Vyšíváte, háčkujete, věnujete se modrotisku,  pletení, patchworku, tkaní, batikování nebo nějaké jiné textilní technice?   Jste z Třebenic nebo z některé místní části tohoto města? Dejte o sobě vědět a pomozte uspořádat  výstavu „Nitky Třebenicka aneb řemeslo spojuje.“

Město věří, že se na Třebenicku šikovných rukou najde dostatek. Výstavu rukodělných prací plánuje umístit do své galerie. „Budeme moc rádi, když se s námi podělíte o své dovednosti a výrobky nám po dobu výstavy zapůjčíte. Naším cílem je ukázat co možná nejširší portfolio výrobků. Ozvěte se nám do 20. února 2024 na mobil 737 414 774. O všech určitě nevíme,“ uvádí místostarostka Třebenic Miluše Dušková.

Ozvat se můžete také na e-mail hingar@mesto-trebenice.cz .

Po ukončení výstavy budou všechny zapůjčené práce vráceny do rukou majitelů. Výstava by měla proběhnout od března do dubna.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -