ZŠ Havlíčkova pořádá Den otevřených dveří

0
65

Litoměřice – Základní škola Havlíčkova Vás zve na návštěvu! A to už ve čtvrtek 1. února. Přijďte si prohlédnout prostory školy a seznámit s tím, co všechno svým žákům nabízí! Dveře budou pro veřejnost otevřené od 8 do 17 hodin.

Základní škola Havlíčkova v Litoměřicích má nadstandardní sportovní zázemí a je perfektně vybavena sportovním nářadím a náčiním. Má dokonce dvě tělocvičny a školní posilovnu a disponuje specializovanými pracovníky na preferovaná sportovní odvětví – atletika, basketbal, veslování, florbal.  Ve sportovním areálu jsou tři hřiště s umělým povrchem, travnaté hřiště a nově zrekonstruovaný atletický ovál včetně sektoru pro skok daleký.

Jako jedna z mála v Litoměřicích má škola také zrekonstruovanou cvičnou kuchyňku a vlastní keramickou dílnu. Líbit se žákům bude také zrekonstruovaná učebna přírodních věd, ve které mohou provádět přírodovědné, chemické nebo fyzikální pokusy. Škola dbá také na jazykové vzdělávání. Samozřejmostí je angličtina od první třídy. Od 7. třídy je nabízen druhý cizí jazyk, přičemž žáci mají na výběr mezi němčinou a ruštinou.

„Jsme zapojeni do celoevropského programu „Škola podporující zdraví – Zdravá škola“ jehož mottem jsou tři pilíře: zdravé učení, pohoda prostředí, otevřené partnerství. V tomto duchu se všichni pedagogičtí pracovníci snaží o individuální přístup k žákům a případnou integraci těch žáků, kteří mají diagnostikované specifické poruchy učení,“ dodává na závěr ředitelka školy Blanka Ježková.

Více informací o ZŠ Havlíčkova Litoměřice najdete ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekBeseda o cestě do Nepálu bude i s ochutnávkou čaje
Další článekNutná oprava roudnického mostu dopravu omezí jen v noci
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno