Domov seniorů na Dómském pahorku navštívilo vedení města

0
181

Litoměřice – Domov pro seniory na Dómském pahorku, který provozuje Charita Litoměřice, před Vánocemi navštívilo vedení města.

Za obyvateli Domova přišel ve středu 20. prosince starosta Litoměřic Radek Löwy,  doprovázený místostarostkou Alenou Rožcovou a vedoucí Odboru sociálních věcí a zdravotnictví Městského úřadu Litoměřice, Renátou Jurkovou.

„Jejich laskavá slova a srdečná přání vytvořila v Domově okamžitě přátelskou atmosféru. Kromě slov dobré vůle a radosti přinesli s sebou také malé dárečky, které byly předány našim seniorům s úsměvem a vděčností. Tyto milé drobnosti nejenže zpříjemnily seniorům den, ale byly také vyjádřením péče a pozornosti, kterou naše město věnuje svým starším spoluobčanům. Děkujeme zástupcům města Litoměřice za dlouholetou přízeň a spolupráci,“ uvedla Iveta Šerberová, která je pověřenou vedoucí Domova pro seniory na Dómském pahorku.

Vedoucí Odboru sociální věcí a zdravotnictví Městského úřadu Litoměřice, paní Renáta Jurková, seniory navštívila ještě jednou a to přímo o Vánocích. I v tomto případě seniorům přinesla drobné dárky, které udělaly velkou radost.

- Naši partneři -
Předchozí článekBěh od Hasy k Hase se uskuteční v nezměněné podobě
Další článekLOVOSICE: Vánoční show Funky Dangers beznadějně vyprodala halu Chemik

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno