Neděle, 28 dubna, 2024
10.8 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceRoudnice nad LabemBěh od Hasy k Hase se uskuteční v nezměněné podobě

Běh od Hasy k Hase se uskuteční v nezměněné podobě

Roudnice nad Labem – Roudnickým Sokolům štěstí přeje! Velká voda ustoupila dřív než se čekalo a 41. ročník Běhu od Hasy k Hase se v neděli 31. prosince uskuteční v nezměněné podobě. Přijďte si zaběhat a vypotit vánoční kalorie!

Sraz účastníků je u komor Povodí Labe, Pod Katovnou 228 v Roudnici nad Labem. Závod začíná v 10 hodin, registrovat se můžete už od 8.30 hodin. Startovné je 100,- Kč. Registrace k závodu bude ukončena v 9.50 hodin.

Běží děti a mládež do patnácti let, muži, ženy i veteráni nad 70 let! Trasa je pro všechny stejná a má 5200 metrů. Pozor – hromadný start!

Popis trati: od startu u komor Povodí Labe se běží podél Labe po proudu do Židovic pod viadukt, obcí 200 metrů na hlavní a vlevo směr Roudnice, kde je kilometrové stoupání, pak po silnici rovina a mírné klesání ulicí Třebízského, prudká zatáčka do ulice Jateční a vlevo podél Labe do cíle k místu startu.

Propozice k závodu jsou ZDE.

Událost na facebooku je TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -