Pondělí, 29 dubna, 2024
12.2 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiÚstecká Zoo na Štědrý den s dobrovolným vstupným a s nadílkou

Ústecká Zoo na Štědrý den s dobrovolným vstupným a s nadílkou

Ústí nad Labem – Zkrátit dětem čekání na Ježíška budete moci v neděli 24. prosince také v Zoologické zahradě v Ústí nad Labem. Na Štědrý den je totiž tradičně otevřená – a to od 9 do 14 hodin. Vstupné je dobrovolné a navíc na Vás v areálu čeká spousta překvapení.

Přijďte se podívat, jak si zvířata poradí s vánočními dárky, které dostanou od svých ošetřovatelů! Otevřený bude pouze spodní vstup, východ bude umožněn i horním turniketem. Program startuje v 10 hodin komentovaným krmením tuleňů a končí 13.45 překvapením u rosomáků.

Chcete přinést na Štědrý den zvířatům něco pod stromeček? Ocení zejména vlašské a lískové ořechy, mandle, dýňová semena, rozinky, hrách, čočku, fazole, cizrnu, mrkev, jablka, i jakékoliv jiné ovoce a zeleninu nebo med.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -