Sobota, 27 dubna, 2024
11.7 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiFK Litoměřicko nadělovalo v litoměřickém dětském domově

FK Litoměřicko nadělovalo v litoměřickém dětském domově

Litoměřice – Fotbalisté z FK Litoměřicko to ve středu 20. prosince „vzali za Ježíška“ a vydali se za dětmi do litoměřického dětského domova.

Celá akce začala nejprve v tělocvičně, ve které si fotbalisté s dětmi zahráli různé hry, zdolávali opičí dráhu a vyzkoušeli jógu. Došlo i na fotbalové utkání, které skončilo nerozhodně 8:8.

Poté se všichni přesunuli do dětského domova, kde už čekal stromeček a občerstvení, které připravily děti společně s tetami.

„Na každé dítko čekal dárek a nakonec jsme předali jeden společný – poukázky do kina, za který chceme poděkovat Městským kulturním zařízením, především pak paní Bc. Michaele Mokré, která nám poskytla výraznou slevu a vše zprostředkovala. Tento dárek se nám již osvědčil v loňském roce, kdy děti včetně tet mohly společně navštěvovat místní kino,“ uvedl  Robert Mühlfait, předseda FK Litoměřicko.

.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -