Neděle, 5 května, 2024
13.9 C
Litoměřice
DomůObceTřebeniceVánoční jarmark v Třebenicích bude i s rozsvícením stromu a Peklem

Vánoční jarmark v Třebenicích bude i s rozsvícením stromu a Peklem

Třebenice – Vánoce jsou tu!  Pokud jste zatím nestačili vyřešit letošní vánoční výzdobu, zajeďte si v sobotu 2. prosince do Třebenic! Všechny potřebné sváteční propriety nakoupíte tam – ve 14 hodin na Paříkově náměstí začne VÁNOČNÍ JARMARK.

Jedna z vůbec největších a nejdůležitějších třebenických kulturních akcí opět nabídne bohatý kulturní program a celou řadu stánků (nejen) s náměty na vánoční dárky. Budou adventní věnce, svícny a květinové vazby, perníčky a cukroví, vánoční ozdoby, přáníčka a mnoho dalšího. Samozřejmostí je svařené víno a sladké i slané občerstvení.

V průběhu odpoledne vystoupí děti ze základní a mateřské školy, děti z Dětského domova v Dlažkovicích, ženský třebenický sbor a kapela Sebranci.

Součástí jarmarku je tradičně také rozsvícení vánočního stromu.  V půl šesté večer na náměstí začne „Třebenické peklo“ a děti se mohou těšit na setkání s Mikulášem a spoustou čertů. Pro každé hodné dítko bude připraveno něco dobrého na zub a děti v kostýmech čertů dostanou speciální odměnu.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -