Neděle, 28 dubna, 2024
8.8 C
Litoměřice
DomůObceMalé ŽernosekyMaložernosecký Mikulášský běh bude mít medaile pro všechny závodníky

Maložernosecký Mikulášský běh bude mít medaile pro všechny závodníky

Malé Žernoseky – Do sportovního areálu v Malých Žernosekách se po roce vrací MIKULÁŠSKÝ BĚH pro děti i dospělé! Koná se už tuto sobotu 2. prosince a tradičně Vám nabídne možnost proběhnout se krásnou krajinou Českého středohoří. Pochopitelně nebudou chybět ani Mikuláš s čertem a občerstvení a medaile pro všechny účastníky.

Zatímco děti do čtrnácti let běží jen několik stovek metrů, na dospělé závodníky čekají trasy o délce 2 a 8 kilometrů. Dětské závody startují v 10 hodin, vítězové by měli být známí v 10.30. Dospělí poběží od 11 hodin. Vyhlášení vítězů proběhne zhruba v pravé poledne.

Vyhlašují se tři nejlepší muži a tři nejlepší ženy u každé trasy. Pokud jde o dětské závody, vyhlásí pořadatelé tři nejlepší chlapce a tři nejlepší dívky u každé trasy. Mikulášský běh je díky tomu opravdu bohatý na ceny. Medaili navíc dostane úplně každý účastník – stejně tak jako gulášovou polévku a čaj na zahřátí.

Podrobnosti k závodu jsou ZDE.

Úvodní fotografie: Jiří Kottas

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -