V Gastrocentru Pohoda tentokrát kuřecí řízek, čevabčiči i guláš

0
201

Litoměřice – Gastrocentrum Pohoda v Litoměřicích i tento týden uvaří za Vás. Pokud to přes týden nestíháte, stavte se na oběd! Jsou tady pro Vás od pondělí do pátku od 10.30 do 14 hodin. Na výběr máte z pěti hlavních jídel a naobědváte se za sympatických 95,- Kč.

V pondělí 27. listopadu jste zváni na vepřový guláš s těstovinou a na čevabčiči s bramborem a oblohou. Fanoušci jednoduchých, klasických jídel určitě ocení hrachové pyré s uzeným masem. Kuskus se zeleninou a sýrem oceníte, pokud si před Vánocemi hlídáte linii. V sekci salátových jídel bude v pondělí salát s kozím sýrem a mandlovými lupínky. Pondělní polévka je česnečka se sýrem a krutony.

V úterý 28. listopadu je polévka ovarová s kroupami. Dále jste zváni na těstovinový salát s kuřecím masem. Své fanoušky si určitě najde také žemlovka s jablky a tvarohem. Nebo vsaďte na řízek Ondráš – plátek masa obalený v bramborákovém těstě. K mání bude také litoměřická směs – vepřové nudličky podušené společně s lečem a kořením. Na Pohodě k ní dávají dušenou rýži. A pokud Vás ani toto nezaujalo, vsaďte na smažené žampiony s bramborem a tatarkou.

Ve středu 29. listopadu je tahounem nabídky naháč z Vysočiny – plátky vepřového masa plněné mletou masovou směsí.  Dostanete k nim brambor. Koprová omáčka s vařeným vejcem a houskovým knedlíkem jsou trošku kontroverzní, ale své strávníky si také nepochybně najdou. V nabídce bude také hovězí plátek s rýží a zapečené brambory se smetanou, česnekem, zeleninou a sýrem. Sekce salátových jídel bude tentokrát patřit ledovému salátu s hermelínem a granátovým jablíčkem. Středeční polévka je hrachová s houskou.

Ve čtvrtek 30. listopadu je polévka hovězí zeleninová s játrovými noky. Kuřecí stehno na paprice s knedlíkem určitě nezklame. Ve čtvrteční nabídce bude i holandský řízek s bramborovou kaší a játra na slanině s dušenou rýží. Bramborový guláš s chlebem je sázka na jistotu. A ujít by Vám neměl ani zdejší vyhlášený Cézar salát. Je opravdu výborný!

Závěr týdne na Pohodě tradičně patří něčemu sladkému – v pátek 1. prosince budou buchtičky s vanilkovým krémem. Pokud Vás na sladké neužije, třeba oceníte plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou a knedlíkem. Česká klasika – kuřecí řízek s bramborem – také nezůstane na pultu dlouho ležet. Rizoto z vepřového masa ocení fanoušci rychlých a jednoduchých jídel. A mezi saláty je v pátek ledový salát s tuňákem a vejcem. Polévka je v pátek tradičně hutnější – těšte se na jihočeskou kulajdu.

Jídelny Gastrocentra Pohoda najdete v Litoměřicích v ulici Na Vinici 2244, Žižkova 2 a v průchodu vedle Městského úřadu Litoměřice na Mírovém náměstí.

Podrobnosti jsou ZDE.

Úvodní foto je ilustrační.

- Naši partneři -
Předchozí článekVánoční výstava Šance Lovosice nabídne dekorace i drobné dárky
Další článekKino Máj kvůli stávce škol dopoledne promítá pro děti

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno