Pondělí, 29 dubna, 2024
13.2 C
Litoměřice
DomůKulturaKinoKino Máj kvůli stávce škol dopoledne promítá pro děti

Kino Máj kvůli stávce škol dopoledne promítá pro děti

Litoměřice – Litoměřické Kino Máj v pondělí 27. listopadu v 9.30 dopoledne mimořádně promítá animovaný  film pro děti s názvem „Kouzelná Beruška a Černý kocour ve filmu.“ Kino tak reaguje na skutečnost, že do celostátní pondělní stávky se zapojí také většina základních a mateřských škol ve městě.

Pokud je doma i Vaše dítě, pošlete ho do kina – tam se zabaví na více než hodinu a půl.

KOUZELNÁ BERUŠKA A ČERNÝ KOCOUR VE FILMU ukáže zrození superhrdinů, kteří brání Paříž před zlem a kteří si v pěti sériích stejnojmenného seriálu získali srdce milionů diváků a fanoušků po celém světě. Nesmělou holku Marinnette, která se rozkoukává v nové škole, vyberou síly dobra jako tu pravou osobu, jež by měla mít v držení kouzelný drahokam s mocí proměnit člověka v superhrdinu Červenou Berušku.

Během první mise potkává Marinnete v katedrále Notre-Dame druhého vyvoleného hrdinu Černého kocoura. Společně zneškodní oživlé a děsivé gotické sochy. Ani jeden netuší, že jsou spolužáci, a jejich hlavním úkolem bude postavit se do cesty mocnému padouchovi Lyšajovi. Každý sám je jako hrdina super, společně by ale mohli být nepřemožitelní.

TRAILER K FILMU je TADY.

VSTUPENKY KUPTE Z POHODLÍ DOMOVA – ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -