Klienti SeniorCentra SeneCura oslavili Martina stylově

0
66

Terezín – Svátek sv. Martina oslavili v sobotu 11. listopadu také klienti SeniorCentra SeneCura v Terezíně.

Dopoledne seniory navštívila učitelka z litoměřické ZUŠ Alena Šefčíková, která dříve narozeným zahrála pro radost. Následovala „svatomartinská nadílka,“  kterou v SeniorCentru pojali po svém – a u klientů to mělo velký úspěch.

„Protože sv. Martin nám letos sníh nenadělil, nadělovalo klientům SeniorCentrum SeneCura – všichni dostali kafíčko s pořádnou sněhovou čepicí v podobě šlehačky. Zároveň jsme společně zavzpomínali na význam tohoto dne a jeho tradice a pranostiky. Všichni si dopoledne užili v dobré náladě a s úsměvem. Není proto divu, že se klienti s paní Alenou Šefčíkovou loučili obrovským potleskem. Velkým a nečekaným překvapením bylo krátké baletní vystoupení, kterého se ujala neteř naší klientky paní Švábové při své návštěvě,“ informovala aktivizační pracovnice SeniorCentra SeneCura, Lenka Rousová.

Nechyběl ani svatomartinský oběd u svátečně prostřeného stolu. Jako přípitek se samozřejmě podávalo svatomartinské víno.

- Naši partneři -
Předchozí článekDo Podřipského muzea je v pátek 17. listopadu VSTUP ZDARMA!
Další článekDejte si ve čtvrtek kávu s lovosickým starostou Vojtěchem Krejčím!
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno