Sobota, 27 dubna, 2024
20.1 C
Litoměřice
DomůKulturaDivadloDivadelní benefice o víkendu nabídne i pohádky pro děti

Divadelní benefice o víkendu nabídne i pohádky pro děti

Litoměřice – Divadelní benefice ochotnických souborů, která probíhá až do neděle 22. října, o víkendu v litoměřickém divadle zabaví i ty nejmenší. V sobotu i v neděli jsou totiž v plánu (mimo jiné) pohádková představení. Přijďte! Veškerý výtěžek benefice jako obvykle pomůže dětem v náhradních rodinách.

V sobotu 21. října v 10 hodin dopoledne jste zváni na pohádku Mrkvomen. Jedná se o hravý příběh, ve kterém superhrdina ze zahrádky svádí boj se zlou čarodějnicí.

Pomůže mu králík Popík? Přijďte se také přesvědčit, jak to dopadne! Originálního hrdinu MRKVOMENA do Litoměřic přiveze Divadlo Krabice Teplice. Lístky na představení si kupte ZDE.

V neděli 22. října v 10 hodin dopoledne bude v divadle hrát soubor 4 pod peřinou pohádku O perníkové chaloupce. Zhruba hodinu dlouhé představení je určené pro nejmenší.

Věrně je zachován příběh o tatínkovi dřevorubci a o jeho dětech Jeníčkovi a Mařence, kteří zabloudí v lese a dojdou k perníkové chaloupce, ve které bydlí Ježibaba a Ježídědek. Strašidelné momenty pohádky jsou oslabeny ve prospěch humoru a děti neustále vědí, že všechno je „jenom jako“ a že se tedy nemusí bát…

Lístky na představení si kupte ZDE.

Kompletní program Divadelní benefice ochotnických souborů najdete TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -