Klienti Domova na Dómském pahorku měli své vlastní vinobraní

0
327

Litoměřice – Také klienti Domova pro seniory na Dómském pahorku se umějí skvěle bavit a mají rádi dobré víno a burčák. Na celoměstské LITOMĚŘICKÉ VINOBRANÍ si ale řada z nich letos netroufla kvůli pohybovým obtížím a zdravotnímu stavu.

 Pracovníci Charity Litoměřice jim proto uspořádali vinobraní vlastní přímo ve společenské místnosti Domova. A měli s tím velký úspěch!

Dorazil i sám Karel IV a jeho družina – všichni pochopitelně v historických kostýmech. „Poté, co průvod dorazil do sálu našeho domova, ozval se bouřlivý potlesk. Král se obrátil na všechny přítomné a pozdravil je srdečným projevem o tom, jak je důležité udržovat tradice a oslavovat společně. Následovala ochutnávka burčáku, který si všichni pochvalovali,“ uvedla pověřená vedoucí Domova na Dómském pahorku, Iveta Šerberová.

Klienti Domova pro seniory na Dómském pahorku si akci užili a doufají, že se bude příští rok opakovat. Charita Litoměřice, která Domov provozuje, tak opět dokázala, že věk je jen číslo a ve skutečnosti nic není nemožné.

- Naši partneři -
Předchozí článekDo Roudnice nad Labem přijede Michal z Kouzelné školky
Další článekLITOMĚŘICE: Basketbalové áčko mužů Slavoje je v čele 1. ligy
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno