Pondělí, 29 dubna, 2024
16.8 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceGymnázium Lovosice slaví sedmdesátiny

Gymnázium Lovosice slaví sedmdesátiny

Lovosice – Gymnázium Lovosice slaví 70 let! Buďte u toho a užijte si tuto sobotu 30. září pořádnou zahradní párty s živou hudbou, kulturním programem i občerstvením! V rámci akce budou otevřené obě budovy gymnázia. Oslavy budou zahájeny v pravé poledne.

Těšit se můžete na komentované prohlídky gymnázia, divadelní představení, historický kvíz i fotokoutek. Propriety do fotokoutku zajistili přímo studenti gymnázia v hodinách výtvarné výchovy. Hudební program oslav začne ve 13 hodin a potrvá až do pozdního večera. Vystoupí například Šavlozubé ponožky, Sebranci, Nestel Postel a řada dalších kapel.

Garden párty u příležitosti sedmdesátin lovosického gymnázia je určena pro širokou veřejnost, ale i pro studenty, absolventy, přátele a podporovatele školy.

Přímo na akci bude možné zakoupit vstupenky na historicky první „Absolventský ples  GYMLOVO“ (200 – 300,- Kč).

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -