Neděle, 28 dubna, 2024
20.8 C
Litoměřice
DomůKulturaČeskomoravský večer nabídne cimbálovou muziku i dobré jídlo

Českomoravský večer nabídne cimbálovou muziku i dobré jídlo

Roudnice nad Labem – Roudnický Kulturní dům Říp bude tento pátek 29. září hostit další tematický večer s dobrým jídlem a skvělou muzikou! Buďte v 19 hodin u toho! Čeká na Vás opravdová českomoravská veselice!

Hrát a zpívat pro Vás bude Cimbálová muzika Jožky Imricha, která je známá tím, že ráda hraje i na přání.  Repertoár kapely je sestaven především z moravských a slovenských lidových písní, nevyhýbá se však ani skladbám z oblasti muzikálu a filmovým melodiím. Vznik Cimbálové muziky Jožky Imricha se datuje od roku 2006, kdy se všichni její současní členové potkali jako zaměstnanci ve Vojenském uměleckém souboru Ondráš v Brně. Pod vedením primáše Josefa Imricha od té doby odehráli velké množství společenských akcí v Čechách i zahraničí. 

Předprodej lístků na roudnický Českomoravský večer je cenově zvýhodněn. Vstupenky můžete koupit (nebo rezervovat) z pohodlí domova – ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -