Neděle, 28 dubna, 2024
16.8 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceVáclavská pouť v Lovosicích láká na bohatý program po celém městě

Václavská pouť v Lovosicích láká na bohatý program po celém městě

Lovosice – Oslavte Den české státnosti v Lovosicích na tradiční Václavské pouti!  Akce ve čtvrtek 28. září nabídne bohatý program hned na několika scénách po celém městě.

Kromě atrakcí a stánků s pouťovými dobrotami se můžete samozřejmě těšit na živou muziku. Dorazí třeba kapela Ready Kirken nebo zpěvačka Bára Poláková. Na své si ovšem přijdou také fanoušci country hudby a v provozu bude i oblíbená ”elektro scéna” u zimního stadionu.

Václavská pouť v Lovosicích odstaruje v pravé poledne historickým průvodem na Václavské náměstí, kde proběhne šermířský turnaj. Ve 13 hodin bude pouť slavnostně zahájena samotným sv. Václavem.  

Kompletní program pouti (včetně časového harmonogramu) najdete TADY.

Vstupné na Václavskou pouť je tradičně ZDARMA. Jako každý rok i tentokrát akci doplní výstava historických traktorů a aktivity pro děti připravené lovosickými skauty.

Dopravní omezení: Ve čtvrtek 28. září bude uzavřena lovosická ul. Osvoboditelů mezi kostelem sv. Václava a starou radnicí. Dočasně se také přesouvá autobusová zastávka Lovosice, radnice do ulice Zámecká, před parkoviště obchodu Penny Market. Zastávka Lovosice, kostel nebude v tento den obsluhována.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -