Pátek, 3 května, 2024
15.3 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiSbírka „Školákům od srdce“ i v Roudnici nad Labem

Sbírka „Školákům od srdce“ i v Roudnici nad Labem

Roudnice nad Labem – Tento víkend (v sobotu 2. a v neděli 3. září) probíhá druhý ročník charitativní sbírky Školákům od srdce. Jedná se o sbírku školních pomůcek, které budou rozdány dětem z nízkopříjmových rodin a rodinám, které jsou ohrožené chudobou.

Zapojte se! Stačí o víkendu v době od 10 do 18 hodin nakoupit školní pomůcky a papírenské zboží v některém ze zapojených supermarketů a hypermarketů Tesco. Zapojilo se třeba Tesco v Roudnici nad Labem.

Za pokladnami budou čekat dobrovolníci, které Vámi darované školní pomůcky převezmou. Školákům budou pomůcky rozdány během prvního školního týdne.

Darovat můžete například penály a pouzdra (prázdné i naplněné), tužky, pastelky a fixy, lepidla, nůžky, kružítka, bloky, sešity a obaly na ně, voskovky nebo modelínu. Hodí se i školní tašky, přezůvky, lahve na pití, obaly na svačiny nebo pláštěnky.

V loňském roce sbírka „Školákům od srdce“ pomohla více než šesti tisícům školáků. Sbírku organizuje Diakonie ČCE.

Podrobnosti o sbírce ZDE.

Seznam míst, kde je možné školní pomůcky darovat, je TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -