Pondělí, 29 dubna, 2024
19.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceKašna v Krajské ulici je po opravě opět funkční

Kašna v Krajské ulici je po opravě opět funkční

LitoměřiceKašna stojící v Krajské ulici v Litoměřicích, poblíž úřadu práce, je po renovaci opět plně funkční. Práce na vandalem poškozené kašně začaly v posledním červencovém týdnu, kdy specializovaná firma nejprve očistila a obrousila stěny, na které následně nanesla hydroizolační nátěr.

„Kašna je zatím ve zkušebním provozu a budeme sledovat, zda nátěr nepropouští vodu. Pokud se tato metoda osvědčí, chceme stejným způsobem ošetřit také východní kašnu na Mírovém náměstí, která je v současné době kvůli poškozené olověné vaně mimo provoz,“ sdělil Vladimír Kolbaba, vedoucí oddělení investic Odboru územního rozvoje Městského úřadu v Litoměřicích.

Od tohoto pátku by měla být opět funkční také kašna na Kostelním náměstí, kde bylo nutné vyčistit zanesená sítka v čerpadlech.

Autor: Michaela Rozsypalová

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -