Neděle, 5 května, 2024
10.8 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceZačal zvýhodněný předprodej vstupenek na podzimní Zahradu Čech

Začal zvýhodněný předprodej vstupenek na podzimní Zahradu Čech

Litoměřice – Přijďte se inspirovat na podzimní veletrh Zahrada Čech. 47. ročník výstavy proběhne od 8. do 13. září 2023.

Výstava je věnována všem zahrádkářům, chalupářům, kutilům, zahradníkům a milovníkům přírody. Připravte se na bohatý kulturní program s vystoupením skupiny O5 a RADEČEK nebo legendární Ilony Csákové. Pobavíte se s Vladimírem Hronem a Yvettou Blanarovičovou.

Areál výstaviště bude přístupný denně od 9 do 17 hodin. Kyvadlová doprava je zajištěna zdarma. Vstupenky na veletrh jsou v prodeji již od 1. července. Za zvýhodněnou cenu je lze zakoupit až do 7. září, poté už jen na místě.

 „Každoroční expozice Zahrady Čech, která se tvoří v hlavním pavilonu A, se letos ponese v duchu „Cestou necestou“. Všechny expozice budou ztvárněny do prvků, které mohou návštěvníky přepravit po celém světe. O jaké dopravní prostředky se jedná a co vše návštěvníci uvidí, zatím neprozradíme,“ sdělila ředitelka MKZ Litoměřice Michaela Mokrá.

Návštěvníci se mohou těšit na zahradnický sortiment, jako je výsadba, stromky, keře, cibuloviny, trvalky, pokojové a venkovní rostliny, zahradní nářadí, novinky v zahradnictví apod. Své si zde naleznou nejen zahrádkáři, ale také chalupáři či kutilové.

Cenově zvýhodněné vstupenky pořídíte TADY.

Program letošní Zahrady Čech si můžete přečíst ZDE.

Toto je tisková zpráva MKZ Litoměřice.

Autor: Aneta Břeňová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -