Čtvrtek, 16 května, 2024
17.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceŽáci ze ZŠ A. Baráka pomohli během

Žáci ze ZŠ A. Baráka pomohli během

Lovosice – Základní škola Antonína Baráka v Lovosicích dne 16. 6. ve spolupráci s Nadačním fondem Děti dětem uspořádala v lesoparku Osmička charitativní běh na podporu Jáchymka Česala.

Během celého dopoledne naši žáci a pedagogičtí pracovníci postupně obíhali okruh dlouhý 500m. Snahou bylo o zapojení co největšího počtu běžců, jelikož hlavní sponzor běhu – Koupelny Lovosice slíbil, že Jáchymkovi daruje za každý 1km částku 50Kč. Účastníci běhu získali v cíli symbolické dárky, vodu, jablka a košík jahod pro celou třídu.

Na školní akademii se nám podařilo vybrat v dobrovolném příspěvku velice pěknou částku, která byla rozdělena na nákup školních pomůcek a na podporu chlapce. Mamince Jáchymka jsme tak nakonec mohli předat za firmu Koupelny Lovosice i naši školu celkovou sumu 15 000,- Kč.

Máme velkou radost, že jsme mohli rodině Jáchymka přispět na pulzní oxymetr, který chlapec potřebuje. Děkujeme všem účastníkům běhu, rodičům a našim sponzorům – firmě Koupelny Lovosice, firmě Indorama Ventures, Ovocnářství Ploskovice  a Jahodárně Brozany, díky kterým se nám podařilo akci uskutečnit.

Autor: Mgr. Monika Brandýská, koordinátorka projektu

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -