Pondělí, 29 dubna, 2024
18.4 C
Litoměřice
DomůKulturaStátní zámek Libochovice zve na 34. výstavu bonsají

Státní zámek Libochovice zve na 34. výstavu bonsají

Libochovice – Na nádvoří Státního zámku Libochovice začíná ve středu 5. července letní výstava bonsají – už 34. ročník. Přijďte se podívat! Výstava, kterou pořádá místní Bonsai klub, bude probíhat až do neděle 9. července a v odpoledních hodinách nabídne i doprovodný program.

Bonsaje letos na výstavě budou prezentovat nejen členové klubu, ale pěstitelé z celých severních Čech.  Expozice bude přístupná vždy od 9 do 17 hodin. Bonsaje si na místě budete moci také zakoupit!

Kromě toho se můžete těšit na ukázky tvarování bonsají a na možnost vyzkoušet si japonské malování na papír nebo vějíř. Pokud sami pěstujete (nebo chcete pěstovat) bonsaje, využijte příležitosti a zeptejte se přítomných pěstitelů na vše, co Vás zajímá. V sobotu 8. července v 11.30 bude možné si výstavu projít s odborným komentářem.

Mimochodem – víte, že Bonsai klub Libochovice funguje už od roku 1990? Tradiční letní výstava bonsají na libochovickém zámku se poprvé konala právě v tomto roce. Letos ji podle pořadatelů navštíví minimálně 1500 návštěvníků.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -