Čtvrtek, 9 května, 2024
14.9 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

LitoměřickoVíkend  je tu a spolu s ním i naše pozvánka s tipy, kam můžete vyrazit. Předpověď počasí slibuje teplo a slunečno, takže sedět doma by byla věčná škoda! Využijte letního počasí a vydejte se třeba za dobrým vínem nebo vezměte děti na pohádku.

Dům dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích pořádá v sobotu 10. června Zábavné dopoledne pro rodiče s dětmi. Akce začíná v 10 hodin dopoledne  a končit bude až po obědě. Přijďte si s dětmi zacvičit zumbu nebo si užijte zábavné hry venku na zahradě DDM. Na závěr si můžete opéci buřtíka (nutno donést vlastní).

Na Střeleckém ostrově v Litoměřicích, v areálu Veslařského klubu, se koná RODINNÝ DEN PRO VŠECHNY GENERACE. Vstupné je zdarma. Od 10 do 15 hodin zde bude k dispozici skákací hrad, překážková dráha pro děti a můžete si vyzkoušet nejrůznější cvičení a (nejen) pohybové workshopy. K tomu všemu divadelní pohádka a živá hudba. Podrobnosti jsou ZDE.

V sobotu se konají také Roudnické farmářské trhy. Místní pěstitele a výrobce najdete od 8 do 12 hodin u Kulturního domu Říp. Přijďte si nakoupit sezónní ovoce a zeleninu, víno, mléčné výrobky, pečivo nebo třeba místní víno. Bude i živá hudba a dílnička pro děti.

V areálu roudnického zámku se koná také Roudnický košt, kterého se letos účastní skoro třicet vinařů. Přijďte! Bude doprovodný hudební program i občerstvení. A letos se můžete těšit také na stánky s řemeslnými výrobky! Od 10 hodin až do večera. Podrobnosti jsou ZDE.

Na Chmelaři v sobotu 10. června ve 13 hodin zahajují sezónu! Tak vezměte děti a doražte! Budou atrakce, soutěže, obří bubliny, klaun a mnoho dalších lákadel! Podrobnosti jsou ZDE.

V Lovosicích bude v sobotu 10. června otevřené koupaliště, které včera zahájilo sezónu. I tady máte možnost  se skvěle vyřádit! V areálu si můžete zahrát stolní tenis, děti poslat na zdejší pískoviště, nebo jen tak posedět a dát si něco dobrého.  Koupaliště bude otevřené od 12 do 19 hodin.  

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -