Čtvrtek, 28 března, 2024
12.3 C
Litoměřice
DomůKulturaDivadloDivadlo Karla Hynka Máchy bude na podzim plné hvězd

Divadlo Karla Hynka Máchy bude na podzim plné hvězd

LitoměřiceV červnu odstartuje prodej podzimního předplatného v litoměřickém divadle. Průkaz abonentky zahrnuje pět představení za zvýhodněnou cenu. S koupí předplatného návštěvníci ušetří téměř tisíc korun.

Zahrají hvězdy jako Lukáš Vaculík, Eliška Balzerová, Simona Stašová, Vojtěch Dyk, Ivana Jirešová, Vladimír Kratina nebo třeba Michal Dlouhý. Divadlo K. H. Máchy přináší skvělou nabídku pro milovníky divadla, a to předplatné na pět podzimních představení za zvýhodněnou cenu 2 950 korun.

Jedná se o skvělou příležitost pro ty, kteří chtějí ušetřit a zároveň si užít kvalitní divadelní zážitky. Zakoupení abonentky má hned několik výhod. Návštěvníci ušetří tisíc korun a získají stálé sedadlo na všechna představení.

Pro stávající předplatitele lze abonentku zakoupit přednostně, a to 12. června od 14.30 do 18 hodin pouze na pokladně Divadla K. H. Máchy. Noví předplatitelé ho mohou zakoupit 14. června opět od 14.30 do 18 hodin.

Od 15. června budou v prodeji vstupenky na jednotlivá představení jak na recepci hradu, tak i online na webových stránkách MKZ Litoměřice.

Návštěvníci se mohou těšit na tato divadelní představení – Manželský čtyřúhelník na horách v podání Agentury Fanny, Slepice na zádech od Divadla Ungelt nebo Vím, že víš, že vím od Agentury Harlekýn. Chybět nebude ani představení od Studia Dva Holky jako květ. O zakončení podzimní série představení se postará divadelní společnost Háta se hrou Hvězdné manýry.

Toto je tisková zpráva MKZ Litoměřice.

Autor: Aneta Břeňová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -