Pátek, 19 dubna, 2024
3.7 C
Litoměřice
DomůKulturaFestivalyLetní kino na Střeleckém ostrově v sobotu zahajuje sezónu

Letní kino na Střeleckém ostrově v sobotu zahajuje sezónu

Litoměřice – „Pospolitý ostrov – naše radost.“ To je název festivalu, který tuto sobotu 27. května proběhne na Střeleckém ostrově v Litoměřicích. Akcí pro celou rodinu zahajuje sezónu litoměřické letní kino. Těšte se na odpoledne plné tvořivých dílen, hudby a zábavy! Vstupné ZDARMA!

Akce začne v 16 hodin koncertem seniorské kapely DRUHÝ DECH. V 16.30 následuje  divadelní představení (nejen) pro děti se sympatickým názvem KOZÍ KRAVINY. Po představení všechny zabaví zhruba čtvrthodinový pohybový workshop.

O hodinu později (tedy v 17.30) se ke slovu dostane písničkář Rosťa Čurda a zhruba v 18 hodin vystoupí ANARKUSS.

Na akci budou celé odpoledne k dispozici stánky neziskových organizací, u kterých si můžete nakoupit a podpořit tak jejich činnost. Dorazí Hospic sv. Štěpána, litoměřická Diakonie, Svobodná základní škola, NADĚJE, Centrum pro náhradní rodinnou péči a řada dalších.  K dispozici bude i ping-pong a přímo pod širým nebem si můžete zacvičit jógu.

Festival vyvrcholí ve 21.30 filmovou projekcí v letním kině. Jako první se bude promítat česká komedie PŘÁNÍ K NAROZENINÁM. A není to náhoda! Kinoklub Ostrov totiž letos slaví 25 let existence.

Slavte s ním – a přijďte ho v sobotu podpořit.

Akci podpořilo Zdravé město Litoměřice a MA21.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -