Středa, 24 dubna, 2024
9.8 C
Litoměřice
DomůKulturaPřijďte pozdravit keramiku do Levína a užijte si bohatý program!

Přijďte pozdravit keramiku do Levína a užijte si bohatý program!

Litoměřicko – V Levíně u Úštěka se tento víkend koná akce nazvaná „Dobrý den, keramiko!“ Přijďte si užít bohatý program zaměřený pochopitelně na keramiku! Zabaví se všechny věkové kategorie, pro děti jsou připravené tvořivé dílničky.

Můžete si prohlédnout všechny keramické dílny, které se v Levíně nacházejí, vyzkoušet si točení na hrnčířském kruhu, pozorovat dráteníka při práci, omrknout malování na keramiku, nebo si dát něco dobrého a poslechnout si živou hudbu! Kapela bude v sobotu hrát po celý den!

Akce se koná pod záštitou Asociace Evropských keramických měst a za finanční podpory Ústeckého kraje a Asociace Českých keramických měst. V sobotu můžete přijít od 10 do 16 a v neděli od 10 do 14 hodin. Občerstvení zajištěno, vstupné ZDARMA.

Podrobnosti jsou ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -