Čtvrtek, 25 dubna, 2024
4.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceLovosický GULÁŠFEST nabídne guláše všeho druhu, pivo i kulturní program

Lovosický GULÁŠFEST nabídne guláše všeho druhu, pivo i kulturní program

Lovosice – Václavské náměstí v Lovosicích bude tuto sobotu 20. května patřit všem fandům dobrého jídla, dobrého pití a skvělé zábavy. Přímo v centru města se bude od 14 do 20 hodin konat GULÁŠFEST!

Těšte se na bohatý program, který zahrnuje i kulinářskou soutěž o nejlepší kotlíkový guláš. Vstupné ZDARMA!

Těšit se můžete také na vaření pravého maďarského guláše a ochutnávky gulášů všeho druhu. Na akci dorazí hned několik regionálních pivovarů, protože dobré pivo  k tomuto jídlu prostě patří. Účast už potvrdil například litoměřický Biskupský pivovar u sv. Štěpána, Podřipský rodinný minipivovar ve Ctiněvsi, malý rodinný Pivovar Mlýn ze Střížovic,  nebo Hákův parní pivovar z Mlékojed.

V nabitém kulturním programu vystoupí maďarská folklorní skupina Nyitnikék nebo soubor Gall-Tír z Prahy, který se zabývá irskými tanci a stepem. K tanci a poslechu bude hrát oblíbená kapela  No Headache.

Atrakce pro děti zajištěny.

Akci pořádá Svaz Maďarů Lovosice ve spolupráci s Centrem kultury Lovoš.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -