Čtvrtek, 28 března, 2024
10.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceRoudnice nad LabemNaděje oslaví narozeniny v zámeckém parku v Roudnici nad Labem

Naděje oslaví narozeniny v zámeckém parku v Roudnici nad Labem

Roudnice nad Labem – Ve středu 17. května od 8 do 18 hodin bude organizace Naděje slavit v zámeckém parku v Roudnici nad Labem 20 let svého působení v Ústeckém kraji. Pro rodiny i širokou veřejnost je připraven pestrý program.

Sportovní klub orientačního běhu Roudnice nad Labem si přichystá trasy orientačního běhu pro menší a větší děti, sportovce i pro širokou veřejnost, kdy se návštěvníci během naučné stezky seznámí s prací NADĚJE. Startovné běhu činí 30 korun.

Od 15:30 hodin vystoupí se svým koncertem kapela La Banda de Contenedor, která zaujme svou živou a energickou hudbou vycházející z latinskoamerických kořenů.

V rámci doprovodného programu dále čeká na návštěvníky skákací hrad firmy Mondi, kosmetika a pletení copánků, prodejní výstava dekorativní výrobků terapeutických dílen Naděje, knižní stánek Continual progress a občerstvení od KÁVAvan – Říp.

Vstupné na akci je dobrovolné, příspěvkem do kasičky podpoříte nákup zdravotních matrací pro osoby s handicapem, které Naděje podporuje.

Organizace Naděje již 20 let v Ústeckém kraji pomáhá lidem v nouzi s cílem podpořit jejich kompetence a zlepšit vztahy.

Autor: Richard Brejša

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -