Neděle, 28 dubna, 2024
12.6 C
Litoměřice
DomůZprávyČerná kronikaNeznámý řidič na přechodu srazil chodce a ujel. Hledají se svědci

Neznámý řidič na přechodu srazil chodce a ujel. Hledají se svědci

Litoměřice – Dopravní policisté v Litoměřicích šetří okolnosti dopravní nehody, která se stala v úterý 2. května 2023 v době okolo 09:30 hod. v Litoměřicích v ul. Masarykova v blízkosti ZUŠ Litoměřice.

Při této nehodě došlo ke střetu chodce, který přecházel na označeném přechodu pro chodce (viz foto) a blíže nezjištěného vozidla barvy bílé, které mělo přijet ve směru od centra a pokračovat k ulici Pokratická. Neznámý řidič z místa nehody odjel, aniž by splnil ze zákona danou povinnost při účasti na dopravní nehodě.

V souvislosti s šetřením této nehody policie hledá případné svědky i řidiče nezjištěného vozidla.

Na policii se mohou také obrátit řidiči, kteří disponují ve svých vozidlech záznamovým zařízením a poskytnutím by tak mohli přispět k řádnému objasnění věci, nechť se ozvou policistům na lince 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát Litoměřice na tel. č. 974 436 250 – 251 (v pracovní 7 – 15 hod.). Děkujeme za spolupráci.

Autor: Pavla Kofrová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -