Letní tábor ve Věšíně ještě hlásí volná místa

0
63

Litoměřice  – Zapomněli jste letos pro svou ratolest včas rezervovat letní tábor?  Nevadí! Dům dětí a mládeže Rozmarýn ještě nabízí několik volných míst na letní tábor Věšín v okrese Příbram. Tábor bude probíhat v termínu od 16. do 28. července. Uzávěrka přihlášek je stanovena na 26. května.

Děti mají zajištěno ubytování ve zrekonstruovaných chatičkách, v oploceném areálu v těsné blízkosti brdských lesů. Zajištěna je také celotáborová hra, letní kino, celodenní výlet do ZOO v Plzni, diskotéky, táboráky, soutěže, tvořivé aktivity i koupání. Bude i stezka odvahy – zkrátka vše, co k nezapomenutelnému letnímu táboru patří.

Cena: 9 000,- (v ceně je zahrnuto ubytování, doprava, pedagogický a zdravotní dozor, strava 5x denně, pitný režim, odměny pro děti, celodenní výlet i materiál na tvoření).

Veškeré podrobnosti najdete ZDE.

Bližší informace ráda poskytne Markéta Bayerová na e-mailu marketa.bayerova@email.cz nebo na telefonním čísle 733 645 773.

- Naši partneři -
Předchozí článekZávod míru juniorů vstupuje do druhého půlstoletí
Další článekNeznámý řidič na přechodu srazil chodce a ujel. Hledají se svědci
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno