Čtvrtek, 25 dubna, 2024
10.5 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiPálení čarodějnic v Litoměřicích bude letos se šermíři a ohnivou show

Pálení čarodějnic v Litoměřicích bude letos se šermíři a ohnivou show

Litoměřice – Oslavy Filipojakubské noci v Litoměřicích opět proběhnou na Střeleckém ostrově a jsou celé v režii Domu dětí a mládeže Rozmarýn. Přijďte si užít neděli 30. dubna naplno!

 Připravena je zábava pro malé i velké, bude se také vyhlašovat MISS Čarodějnice – takže masky a kostýmy není radno podcenit!

Účastníci čarodějnického průvodu se sejdou v 15.45 u Morového sloupu na litoměřickém Mírovém náměstí a za doprovodu kapely Dechařinka půjdou společně na Střelecký ostrov.

Tam bude na všechny čekat bohatý program, včetně slavnostního zapálení ohně. Hlavní hvězdou letošního programu je skupina historického šermu Soldáti. Předvedou nejen šerm, ale ukáží i zbroj.

Nebudou chybět soutěže, tvořivé dílničky a zábavná stanoviště pro děti. Program zakončí cca v 19 hodin ohnivá show, čarodějnický oheň ale bude hořet až do 20 hodin. Buřty s sebou!

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -