Sobota, 20 dubna, 2024
4.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceGastrocentrum Pohoda zve na palačinky, guláš i kuřecí řízek

Gastrocentrum Pohoda zve na palačinky, guláš i kuřecí řízek

Litoměřice – Nestíháte během pracovního týdne vařit? Nechte to na litoměřickém Gastrocentru Pohoda! Od pondělí do pátku tady  pro Vás vaří pět jídel a jednu polévku. Naobědváte se za sympatických 95,- Kč. Výdej jídel probíhá od 10.30 do 14 hodin.

V pondělí 24. dubna si na Pohodě můžete dát španělský guláš s knedlíkem. Nebo vsaďte na vepřové maso s žampionovou omáčkou a dušenou rýží. Vepřenky s bramborem také nezklamou. Těm, kteří si potřebují začátek týdne trochu osladit, určitě zachutnají palačinky s marmeládou. A jestli si aktuálně hlídáte linii, obědvat můžete salát s nivou, cherry rajčátky a dýňovými semínky. Pondělní polévka je hovězí zeleninová s ovesnými vločkami.

V úterý 25. dubna bude česnečka s bramborem, sýrem a krutony. Jako hlavní chod si můžete dát třeba vepřové výpečky se zelím a knedlíkem. Budou i putimské nudličky s dušenou rýží. Své strávníky si určitě najdou také smažené žampiony s bramborem a tatarkou. Fanouškům „jídel z jednoho hrnce“ udělá radost Succotash. Základem tohoto jídla jsou fazole, kukuřice, maso a rajčata. Na Pohodě k němu podávají chléb. V sekci salátových jídel je v úterý salát s červenou rýží a uzený sýrem.

Ve středu 26. dubna bude přírodní vepřový řízek s bramborovou kaší a Malostranská kotleta s těstovinami.  Bez povšimnutí určitě nezůstane ani maso dvou barev s kari rýží. Řecká musaka má také mezi zdejšími strávníky velký úspěch. Jídlo (nejen) pro dietáře tentokrát zastupuje salát s červenou řepou a kozím sýrem. Polévka bude ve středu hrstková.

Ve čtvrtek 27. dubna přijďte na klasiku – záhorácký závitek s bramborovým knedlíkem. Zaujmout by Vás určitě mohl také vepřový plátek po vídeňsku s dušenou rýží nebo na Pohodě vyhlášený Cézar salát. Boloňské špagety se sýrem jsou zdejší evergreen, který nezklame. A studentský řízek s bramborovou kaší bude chutnat milovníkům jednoduchých a léty prověřených jídel. Čtvrteční polévka je hovězí zeleninová s játrovými noky.

Závěr pracovního týdne patří na Pohodě všem, kteří milují sladké. Tahounem nabídky jsou totiž v pátek 28. dubna dukátové buchtičky s vanilkovým krémem. Masožrouti určitě ocení smažený kuřecí řízek s bramborem. Určitě Vás osloví také cikánský guláš s těstovinami. Zaujmout by mohl také vepřový džuveč – tradiční jihoevropské jídlo, které se podobá rizotu. Salát se zelenými fazolemi a cottage sýrem Vás na 100 % zasytí, ale nezatíží. Páteční polévka je gulášová.

Gastrocentrum Pohoda najdete v Litoměřicích na třech místech. V ulici Na Vinici 2244, Žižkova 2 a v průchodu vedle Městského úřadu Litoměřice – na Mírovém náměstí.

Podrobnosti jsou ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -