Čtvrtek, 25 dubna, 2024
1.4 C
Litoměřice
DomůKultura„Okamžiky pouliční...“

„Okamžiky pouliční…“

Litoměřice Tímto názvem opatřila svou výstavu ve Fotogalerii Nemocnice Litoměřice nadějná ústecká fotografka Lenka Krejčová. Jak napovídá název expozice, autorka představuje snímky v žánru tzv. streetfoto.

Devatenáct velkoformátových fotografií, kterým sluší černobílé provedení, je osobitou emotivní výpovědí o lidech a prostředí v ulicích měst.

Lenka – povoláním učitelka ZŠ, se žánru pouliční fotografie systematicky věnuje už několik let. Náměty hledá mj. i v Ústí n.L., kde žije a pracuje. Její snímky v poslední době sbírají ocenění v různých soutěžích, ocitly se rovněž ve výběru nejlepších fotografií v prestižní soutěži Czech Press Photo 2023.

Výstava, kterou Lenka připravila ve spolupráci se sdružením FotoporoT, potrvá ve Fotogalerii litoměřické nemocnice do konce června t.r. Určitě si ji nenechte ujít!

Autor: Mirek Zimmer

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -