Sobota, 20 dubna, 2024
4.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřickoPolicisté u nákupních center upozorňují na kapsáře

Policisté u nákupních center upozorňují na kapsáře

LitoměřickoS Velikonocemi je spojeno velké nakupování a množství lidí, které je také rájem pro kapsáře. Využívají své příležitosti při nepozornosti lidí a jejich neopatrného zacházení se svými osobními věcmi. Kradou bleskově a nepozorovaně. Mají krádež předem pečlivě nacvičenou a často kradou ve skupinách.

Také právě proto vyrazila smíšená hlídka Policie ČR a městské policie na Litoměřicku k větším nákupním centrům. Zde předávali nakupujícím občanům, především pak starším osobám, důležité informace a preventivní rady.

Upozorňovali také na možnost krádeže věcí ze zaparkovaných vozidel. Bohužel si také od některých nakupujících vyslechli jejich nepříjemný zážitek a trpkou zkušenost s kapesním zlodějem.

Dávejte si pozor na kapsáře a mějte své věci neustále pod kontrolou! Vyhnete se tak nepříjemným zjištěním, stresům a zbytečnému vyřizování spojeného s odcizením dokladů, platebních karet, mobilních telefonů a podobně.

Zdroj: sociální sítě Policie ČR

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -