Čtvrtek, 25 dubna, 2024
2.6 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceAgresivní muž pokřikoval v parku na děti. Zpacifikovali ho strážníci

Agresivní muž pokřikoval v parku na děti. Zpacifikovali ho strážníci

Litoměřice Litoměřičtí strážníci spěchali v sobotu 1. dubna odpoledne do Jiráskových sadů, kde se měl podle oznámení nacházet agresivní muž a vulgárně pokřikovat na přítomné děti.

Agresivně se muž choval i k přivolaným strážníkům, kteří se po příjezdu na místo pokoušeli ověřit jeho totožnost a zabránit jeho nevhodnému chování. 

„Na výzvu zasahujícího strážníka, aby ukončil své protiprávní jednání, nebo bude použito donucovacích prostředků, dotyčný nijak nereagoval. Muž proto následně skončil s pouty na rukou,“ popsal velitel Městské policie Ivan Králik.

Vzhledem k tomu, že se jednalo o cizince, byla na místo přivolána hlídka cizinecké policie z Ústí nad Labem, která si muže převzala. Městská policie děkuje všímavé kolemjdoucí za včasné ohlášení situace, díky kterému nedošlo k vážnějším problémům.

Zdroj: Městská policie Litoměřice

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -