Užijte si Velikonoční menu v Biskupském pivovaru Litoměřice!

0
138

Litoměřice –Velikonoční svátky nahrávají setkávání s přáteli. Buďte letos originální a vezměte rodinu a kamarády na Velikonoční menu do Biskupského pivovaru v Litoměřicích! Za předkrm, hlavní chod i dezert zaplatíte 650,- Kč na osobu. Nabídka platí od pátku 7. 4. do pondělí 10. 4.

Od pondělí 3. 4. se navíc v Biskupském pivovaru bude vařit Velikonoční speciál a od čtvrtka dokonce Zelené pivo! Rozhodně je na co se těšit!

V rámci Velikonočního menu si jako předkrm dáte vaječnou tlačenku s žemlovou nádivkou. Polévka je hráškový jarní krém s opečeným slaninovým chipsem a sýrovým nokem mascarpone.

Hlavní jídlo si můžete vybrat – buď pečený vepřový bůček s velikonoční nádivkou s kynutým knedlíkem a zelím z červené řepy nebo kuřecí prso supreme s liškovo –  žampionovou omáčkou a máslovo bramborovou kaší. Případně vsaďte na kuřecí roládu ve schwarzwaldské šunce s listovým špenátem a domácími bramborovými kroketami.

Jako dezert se budou podávat velikonoční lívance s tvarohem a ovocným coulisem.

Rezervace na telefonním čísle: 703 379 302

Biskupský pivovar má otevřeno v pátek a v sobotu od 11 do 23 hodin. Ve čtvrtek, v neděli a v pondělí tady pro Vás jsou od 11 do 22 hodin.

Webové stránky najdete ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekO peníze z participativního rozpočtu usiluje šest projektů
Další článekV SeniorCentru SeneCura uspořádali pro klienty Josefovskou veselici
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno