Pátek, 19 dubna, 2024
4.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceLitoměřice se prezentují na pražském veletrhu Holiday World

Litoměřice se prezentují na pražském veletrhu Holiday World

Litoměřice – Celý víkend se město Litoměřice prezentuje na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu a regionální turistiky HOLIDAY WORLD & REGION WORLD.

Letošní 31. ročník se koná v letňanském areálu PVA Expo Praha. Zájemci si na místě mohou prohlédnout nabídky zájezdů od tuzemských i zahraničních prodejců, seznámit se s aktuálními novinkami v cestovním ruchu nebo navštívit hudební vystoupení exotických zemí. První den akce byl určen pouze pro odborníky, veřejnosti patří sobota a neděle.

Nejzajímavější turistické lokality na výstavišti představuje přes tři stovky vystavovatelů z více než dvaceti zemí. Nechybí ani město Litoměřice, které má zastoupení hned na třech místech pavilonu H3. Pracovnice odboru komunikace, marketingu a cestovního ruchu městského úřadu zde prezentují nejen město, ale i řadu partnerů, jako je galerie, Muzeum křišťálový dotek apod. „Zájemci mohou získat i bonusovou knížku „Vychutnejte si Litoměřice“, jež poskytuje více než tři desítky slev a bonusů. Dozví se také novinky, které město chystá pro nadcházející turistickou sezónu, která bude oficiálně zahájena 1. května,“ informovala vedoucí odboru Eva Břeňová.

Ve výraznější míře se jako turistický a konferenční cíl prezentuje Zahrada Čech a Hrad Litoměřice, jež jsou součástí Městských kulturních zařízení. Nechybí ani Destinační agentura České středohoří na stánku Ústeckého kraje.

Atraktivitu akce zvyšuje fakt, že zároveň s ním se konají festival Kolem světa, nabízející přednášky cestovatelů nebo fotografů, a veletrhy For Boat a For Caravan, na kterých jsou představeny novinky a trendy v oblasti obytných automobilů, lodí, vodních skútrů nebo vodních sportů.

Vyhlášeny budou i výsledky ankety s názvem Kraj mého srdce o nejoblíbenější český kraj a Velká cena cestovního ruchu o nejlepší turistický produkt nebo nejlepší udržitelný projekt.

„V letošním roce jde po veletrhu cestovního ruchu v Ostravě o druhou významnou akci, na které jsou propagovány turistické atraktivity města, jeho partnerů i celé destinace,“ dodal starosta Litoměřic Radek Löwy, který veletrh osobně navštívil.

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -