Gastrocentrum Pohoda zve tentokrát i na řízek nebo na žemlovku

0
322

Litoměřice – Gastrocentrum Pohoda v Litoměřicích samozřejmě vaří i poslední březnový týden. Je to super zpráva hlavně pro ty, kteří ve všedních dnech nestíhají vaření. Na Pohodě se najíte dobře a za sympatickou cenu – 88,- Kč. Na výběr je denně z pěti jídel. Polévka samozřejmostí.

V pondělí 20. března si nenechte ujít koprovou omáčku s knedlíkem a vepřovým masem. Na dračku určitě půjde také smažený karbanátek s bramborem. Pokud si hlídáte linii, vsaďte na kuskusové rizoto nebo na salát s kozím sýrem a mandlovými lupínky. A jestli jste si do teď nevybrali, mexický guláš s rýží. Pondělní polévka je hovězí zeleninová s krupicí a vejci.

V úterý 21. března bude tahounem nabídky  smažený vepřový řízek s bramborem a sýrová omáčka s těstovinami. Dát si můžete také konopišťské medailonky s dušenou rýží. Fanoušky české klasiky stoprocentně potěší žemlovka s jablky a tvarohem. A bude i těstovinový salát s kuřecím masem. Úterní polévka je bramborová s kroupami.  

Ve středu 22. března bude polévka čočková.  Z hlavních jídel je na výběr houbový guláš s knedlíkem a vinná klobása s bramborovou kaší. Pokud máte rádi klasiku, objednejte si Novohradský vepřový plátek s těstovinou. A z pultu rychle zmizí určitě také kuře ala bažant se zelím a bramborovým knedlíkem. Dietářům a vyznavačům zdravé výživy tentokrát udělá radost ledový salát s granátovým jablkem.

Ve čtvrtek 23. března si nenechte ujít uzený vepřový jazyk s bramborovou kaší. Pokud Vás jazyk z jakéhokoliv důvodu odrazuje (ačkoliv je výborný), vsaďte na segedínský guláš s knedlíkem nebo na přírodní kuřecí plátek s šťouchané brambory se slaninou. Za povšimnutí určitě stojí také bramborové vdolky se špenátem. A v sekci salátových jídel bude tentokrát na Pohodě vyhlášený Cézar salát. Čtvrteční polévka je hovězí zeleninová s játrovými noky.

V pátek 24. března si přijďte užít alpský knedlík s pudinkovým krémem. Ti, kteří sladké neradi, možná nepohrdnou smaženým hermelínem, ke kterému Pohoda servíruje brambory. Čertovská jatýrka s dušenou rýží jsou jistota, která nezklame a vepřová kýta na smetaně s knedlíkem si fanoušky také najde. Ledový salát s tuňákem a vejcem Vás zasytí, ale nezatíží.  A pokud jde o polévku, páteční menu patří gulášové.

Gastrocentrum Pohoda najdete v Litoměřicích na ulici Žižkova 2, Na Vinici 2244 a na Mírovém náměstí, v průchodu vedle městského úřadu.

Obědy se vydávají od 10.30 do 14 hodin.

Podrobnosti jsou ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekFotbal SK Štětí – FK Arsenal Česká Lípa 0:3 (18.3.2023)
Další článekDen pro Pána prožili věřící také v Litoměřicích
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno