Úterý, 23 dubna, 2024
6.6 C
Litoměřice
DomůSportV Kalich Aréně proběhne autogramiáda hráčů i trenérů HC Stadion Litoměřice

V Kalich Aréně proběhne autogramiáda hráčů i trenérů HC Stadion Litoměřice

Litoměřice – HC Stadion Litoměřice v letošním ročníku Chance ligy rozdával fanouškům radost jak doma, tak na venkovních kluzištích. Nakonec skončil v základní části pátý a ve čtvrtfinále narazil stejně jako před rokem na Jestřáby Prostějov a stejně jako před rokem mu ve čtvrtfinále došel dech a sezóna 2022/2023 pro něj tím pádem pomalu končí.

Vedení, realizační tým i hráči ji teď chtějí symbolicky zakončit i se svými věrnými fanoušky. Klub proto připravil na pátek 17. března 2023 od 16.00 hodin autogramiádu A mužstva včetně realizačního týmu.

Akce se uskuteční na ochozu Kalich Areny a všichni příznivci se mohou těšit nejen na podpisy svých oblíbených hokejistů, ale i příjemné hokejové odpoledne. 

Na místě bude otevřený fanshop, kde si každý může pořídit krásný dárek, a to z celosezonní kolekce nebo i ze speciální limitované edice pro play-off. Krom toho budou v nabídce i vybrané dresy z uplynulých sezón, třeba trikoty z utkání k výročí 800 let od založení Litoměřic, retro dresy Dukla ze zápasu s Motorem České Budějovice, nebo loňské i letošní oranžové dresy. Chybět samozřejmě nemůže ani speciální edice oblíbených hokejových kartiček. Všichni jsou srdečně zváni.

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více sportovních článků najdete TADY.

Úvodní foto: Karolína Štolcová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -