Čtvrtek, 18 dubna, 2024
8.6 C
Litoměřice
DomůZprávyTipy a nápadyČervená – nejmódnější barva pro dámské tenisky na jaro 2023

Červená – nejmódnější barva pro dámské tenisky na jaro 2023

Že ještě nemáte červené dámské tenisky ve svém botníku? Chyba! Právě červená barva bude totiž letošní jaro vůbec tou nejmódnější barvou pro dámské tenisky. I když by se mohlo zdát, že se jedná o poněkud extravagantnější odstín, jakmile si je pořídíte, okamžitě si je zamilujete.

Červené tenisky jako hit jara 2023

Že jsou červené tenisky dámské vhodné pouze pro teenagerky? Opak je pravdou. Červené tenisky mohou zcela bez obav nosit ženy napříč všemi generacemi. Budou totiž tento rok hitem číslo jedna mezi botami. Což dokazuje i skutečnost, že barvou roku 2023 je dle společnosti Pantone smyslně rudá červená Viva Magenta. 

Ne vždy se Pantone při výběru barvy pro nadcházející měsíce tak úplně trefí do aktuálního módního kurzu. Tentokrát se mu to ale povedlo na výbornou a odstíny červené budeme moci během jara i léta vídat téměř všude. K teplejším měsícům se navíc červená barva skvěle hodí a slušet bude blondýnkám, brunetkám i rusovláskám. 

A kde je možné stylové červené tenisky dámské sehnat? Ať už hledáte červené tenisky v jakémkoliv odstínu, obchod CCC si pro vás připravil skutečně širokou nabídku nejrůznějších červených bot, abyste si z ní ty pravé jednoduše vybrala i vy. Kromě rozsáhlého sortimentu vám CCC navíc nabízí možnost nákupu online i v kamenných prodejnách po celé České republice, což vám může pomoci značně ušetřit čas. 

Konkrétně se pak v sortimentu CCC můžete těšit na červené tenisky na platformě, červené tenisky na tkaničku, plátěné červené tenisky, kotníkové červené tenisky, sytě červené tenisky, červené tenisky s rovnou podrážkou nebo červené tenisky s výraznou podrážkou. 

S čím červené tenisky dámské kombinovat?

Jak ideálně červené tenisky dámské kombinovat s dalšími prvky vašeho outfitu, abyste působila stylově a vkusně? 

I když je červená barva letos opravdu in, mnoho žen se jí vyhýbá právě proto, že nevědí, jak ji správně zkombinovat. Není se přitom vůbec čeho obávat. Jestliže si i vy ještě stále nejste s tvořením barevných outfitů úplně jistá, máme pro vás šikovného pomocníka – barevný kruh. S tím chybu při kombinování barev neuděláte nikdy. 

Tento zázračný barevný kruh využívají již od 18. století designéři a módní návrháři z celého světa. V základní verzi naleznete 12 barev, kdy u středu kruhu se nachází světlejší tóny a směrem ven se pak tyto tóny postupně ztmavují.

S jakou druhou výraznější barvou bude tedy červená vypadat skutečně dobře? Kromě neutrální černé, béžové či bílé to bude červeným dámským teniskám slušet zejména s růžovou, která leží v barevném kruhu hned vedle. Právě jakékoliv dvě sousední barvy z barevného kruhu spolu vždy vytvářejí harmonickou dvojici. 

K získání dvou ladících barev můžete využít i pomyslnou čáru, kterou vložíte do kruhu tak, aby jeden její konec ukazoval na červenou a její druhý konec vám opět ukáže barvu hodící se k tomuto odstínu. V tomto případě se jedná o zelenou. 

Je tedy pouze na vás, s čím a jak červené tenisky dámské přesně zkombinujete. Vždy však myslete na to, že méně je někdy více a zbytečně se nepouštějte do velkých experimentů. S takovými klasickými džíny a jarním trench kabátem budou červené tenisky vypadat nejlépe. 

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -