Pátek, 19 dubna, 2024
3.5 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

LitoměřickoVíkend je tu a spolu s ním i naše pozvánka za kulturou. Je trochu skromnější, než v předchozích týdnech, ale sedět doma rozhodně nemusíte. Vypravte se do divadla, nebo se vraťte do dětských let a vyzkoušejte nějaké společenské a deskové hry.

V litoměřickém Domě dětí a mládeže Rozmarýn se v sobotu 11. března koná DESKOHRANÍ. Oblíbené dopoledne pro příznivce deskových, karetních a společenských her začíná v devět hodin dopoledne, skončí až po obědě. Dorazit mohou děti i dospělí, skupiny přátel i jednotlivci. S sebou dobrou náladu. Vstupné je 50,- Kč.

V Lovosicích proběhne SVATBA BEZ OBŘADU. Francouzská situační komedie v provedení Divadelního spolku Háta se bude hrát v LOVO Divadle v sobotu 11. března od 18 hodin. A máme se rozhodně na co těšit. Čeká na nás komediální zmatek plný omylů, nevinných léček, lehkosti a nonšalantní elegance. V roce 1963 byla Svatba bez obřadu zfilmována a hlavní roli si zahrál Louis de Funés. Potřebujete vědět něco víc? K mání je posledních několik vstupenek, které se dají pořídit v Informačním centru města Lovosice.

V Roudnici nad Labem se bude divadlo hrát v neděli 12. března. Do Kulturního domu Říp za dětmi přijede Dobře naladěné divadlo s pohádkou „Jak si Cizopaska s Bacilkou už ani neškrtly.“ Pohádka, která je vhodná pro nejmenší děti do osmi let, začíná v 10 hodin dopoledne. Podrobnosti najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -