Výtěžek plesu Charity Litoměřice pomůže s péčí o seniory

0
171

Litoměřice – V sobotu 15. dubna bude Kulturní  a konferenční centrum v Litoměřicích hostit zcela výjimečný večer. Právě v tento den se totiž koná reprezentační ples Diecézní charity Litoměřice s podtitulem „wings of hope“ – neboli křídla naděje. Veškerý výtěžek večera bude použit na terénní péči o seniory.

Ples začne ve 20 hodin a moderovat ho bude Aleš Cibulka. O hudební program celé akce se postará Severočeský taneční orchestr – Big Band Bonit. Během večera vystoupí Dalibor Janda. A těšit se můžete také na světelnou show litoměřické skupiny Vox Luminas. Samozřejmostí je bohatá tombola, občerstvení a naprosto jedinečná atmosféra.

Lístků už v prodeji není mnoho, takže chce-li se zúčastnit, neváhejte. Vstupenky se dají pořídit ZDE.

Ples se koná pod záštitou litoměřického biskupa Mons. Jana Baxanta a senátora Ladislava Chlupáče ve spolupráci s Charitou ČR a městem Litoměřice.

- Naši partneři -
Předchozí článekLOVOSICE: V LOVO Divadle proběhlo neformální setkání občanů se starostou
Další článekSpi-rituální krajina v galerii ve čtvrtek i s komentářem autora
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno