Středa, 24 dubna, 2024
3 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiDo Divadla Karla Hynka Máchy dorazí Jů a Hele

Do Divadla Karla Hynka Máchy dorazí Jů a Hele

Litoměřice – Divadlo Karla Hynka Máchy v Litoměřicích má před sebou velmi vzácnou a důležitou návštěvu. V neděli 5. března sem dorazí legendární postavy, které z televizních obrazovek znají děti i dospělí – dvojice Jů a Hele. Zhruba 60 minut dlouhé představení začíná v 15 hodin.

Pohádku s názvem „Na kouzelném paloučku“ sehraje loutkoherecká skupina Loudadlo, která spolupracovala s Českou televizí na pořadu „Studio Kamarád.“ Těší se na vás tančící slunečnice, kamarádi žabáci Kvik a Kvak a neodolatelný „šoumen“ myšák Kiko, který se vám rád předvede v plné parádě! Podíváte se také na rybičky pod hladinou a proletíte se s papírovými draky široko-daleko.

Lístky na představení se dají koupit z pohodlí domova – ZDE.

Představení Na kouzelném paloučku je součástí 19. ročníku Litoměřického loutkového festivalu, který v Divadle Karla Hynka Máchy probíhá až do středy 8. března.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -