Pátek, 26 dubna, 2024
3.4 C
Litoměřice
DomůSportTenisový klub v Lovosicích hledá nové talenty

Tenisový klub v Lovosicích hledá nové talenty

Lovosice – Tenisový klub ASK Lovosice potřebuje posily! Především děti narozené v roce 2012 – 2014. Přijďte se s nimi podívat do nafukovací haly v Lovosicích na otevřený trénink! Šanci máte v neděli 19. nebo 26. března. Od 14 do 16 hodin trénuje kategorie „baby“ (7 – 9 let) a od 16 do 19 hodin „žáci“ (10 – 14 let).

„Trénujeme ve skupinkách několikrát týdně po celý rok a vrcholem jsou jak soutěžní utkání, tak letní příměstská soustředění plná tenisu, kondice a her. Vítáni jsou i rodiče, kteří se mohou zapojit nebo se časem stát rekreačními hráči,“ vysvětlil Pavel Černý.

Pro více informací kontaktujte Mgr. Petra Hrabánka (T: 773 927 337  E: trener@tenislovosice.cz) a sledujte www.tenislovosice.cz

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -